مقدمه
شترها در آفریقا و آسیا یافت میشوند و اکثرا توسط عشایر و قبایل ساکن در مناطق بیابانی نگهداری میشوند. استرالیا دارای نیممیلیون شتر وحشی به ویژه در سرزمینهای شمالی است. در سراسر جهان دو گونه شناختهشده از شتر وجود دارد: شتر یک کوهانه یا dromedaries (شتر یک کوهانه، شتر of)و شترهای دو کوهانه (Camelus bac)
شترها را در آنجا مشاهده کردیم. Fukuda، ۲۰۱۳). شترها برای شیر، گوشت، فیبر (پشم و مو)، حمل و نقل و دیگر کارها پرورش داده میشوند و dung به عنوان سوخت استفاده میشود (Elagamy، ۲۰۰۶). کارگاه سازمان غذا و کشاورزی برآورد کرد که تولید شیر شتر در جهان از حدود ۵.۳ * ۱۰۹ کیلوگرم در سال میباشد (Al و Al، ۲۰۱۰).
محصولات ساختهشده از شیر شتر، از جمله شیر شتر پاستوریزه، بستنی، پنیر، پودر شیر شتر، قهوه latte، و صابون شیر شتر در بسیاری از کشورها توسعهیافته و به فروش رسیدهاند. Khalesi و همکاران (۲۰۱۷)گزارش دادند که انجمنها در مناطق خشک روستایی آسیا و آفریقا از شیر شتر به عنوان یک زیست پزشکی برای درمان بسیاری از بیماریها مانند آسم، ادم و دیابت استفاده میشود. شیر شتر حاوی سطوح بالای ویتامین C و نیاسین میباشد و در مس و اهن بیش از شیر گاو غنیتر است (Elagamy، ۲۰۰۶). مزایای تغذیهای شیر شتر به خوبی بیان شدهاست (Al و Al، ۲۰۱۰؛ مصطفی و همکاران، ۲۰۱۳؛ احمد و همکاران، ۲۰۱۴)علیرغم محدودیتهای کمی گزارششده توسط Mihic و سایرین (۲۰۱۶). شیر شتر حاوی مواد مغذی متعادل و اجزای زیستی برای تولید شیر تخمیر شده میباشد. علاوه بر این، شیر شتر شبیه شیر انسان از نظر نبود β – LG است، اما شامل α – LA (Khalesi و همکاران، ۲۰۱۷)است.
باکتریهای اسید لاکتیک probiotic (LAB)براساس مسیرهای متابولیسم به عنوان homofermentative و heterofermentative طبقهبندی میشوند. در homofermentative LAB، پروبیوتیک ها قند را تخمیر میکنند تا عمدتا اسید لاکتیک را تحت شرایط بیهوازی تولید کنند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.