درمان سینوزیت: بررسی نقش استفاده از عسل برای کنترل Microbial
مقدمه
نتایج نشان داد که دوره درمانی عسل و بازیابی جدایه های مهار شده نیاز به تنظیم دوز عسل مطابق با نوع جدایه و نرخ رشد دارد. ۱۵
یک مطالعه دیگر، عسل اماراتمتحدهعربی را در برابر پاتوژن های مشترک انسانی از جمله E مورد آزمایش قرار داد. coli، Enterobacter، Pseudomonas، Shigella، Shigella، klebsiella، Haemophilus، Haemophilus، Proteus، S. کاندیدا آلبیکنس، استرپتوکوک گروه B و کاندیدا آلبیکنس. رشد تمامی جدایه ها به طور کامل توسط غلظتهای ۱۰۰ – ۱۰۰ درصد عسل مهار شد. حساسترین میکروبها، E. coli، p. aeruginosa، و اچ. influenzae. فعالیت ضدباکتریایی عسل در محیطهای اسیدی قویتر از محیطهای خنثی و یا قلیایی بود.
اثر ضد قارچی عسل ایرانی نسبت به مایکوباکتریوم ها در شرایط آزمایشگاهی ارزیابی شد. دو باکتری از کشت مثبت و ۲ نمونه از اسمیرهای مثبت از بیماران آلوده به ظروف حاوی غلظتهای مختلف عسل تلقیح شدند. نتایج نشان داد که رشد مایکوباکتریوم ها با افزودن ۱۰ % عسل به محیط مهار شد. mycobacteria میتوانند در محیط کشت حاوی ۵ %، ۲.۵ % و ۱ % عسل رشد کنند. ۱۷
در اورشلیم، مطالعهای بر روی خواص ضد میکروبی عسل اسرائیل در برابر استرپتوکوکهای دهانی در in vitro و in vivo انجام شد. در غلظتهای بالا، رشد باکتری در محیط آزمایشگاه مهار شد و تعداد کل باکتریها و استرپتوکوک موتانس مدت یک ساعت پس از مصرف عسل کاهش یافت. ۱۸
Honey که در عربستانسعودی جمع شدهبود علیه هلیکوباکتر پیلوری بررسی شد. تمام جدایه های این باکتری با استفاده از محلول ۲۰ درصد عسل مهار شدند. ۱۹
مطالعهای از عمان ۲۴ نمونه عسل (۱۶ نمونه از مناطق مختلف عمان و ۸ نمونه دیگر از جاهای دیگر آفریقا)را برای فعالیت ضدباکتریایی آنها در برابر اس بررسی کرد. aureus، e، coli و p. aeruginosa استفاده شد. ۲۰ نمونه از ۱۶ نمونه عمانی و ۵ نمونه از ۸ نمونه آفریقایی فعالیت ضدباکتریایی نشان دادند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.